Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

S.B.Dalmatino d.o.o.
S.B.Dalmatino d.o.o.
S.B.Dalmatino d.o.o. je distributer BRAS aparata za točeni sladoled, aparata za ledenu kavu i kreme, aparata za slushy-e, te aparata za kavu.
Također imamo široku paletu korneta za sladoled. Uz klasične vafel kornete imamo i rolane kornete te dekoracije za sladoled.
Uz to imamo i gotove koktele Shatler's. Uz deset najpopularnijih i najpoznatijih koktela imamo i pet bezalkoholnih koktela te Shatler's likere i pribor.
Iz ponude još izdvajamo San Bernardo vodu te kompletan potrošni materijal za ugostiteljstvo od plastičnih slamki, jednokratnih čaša, tanjura...
Dodatni  
Vendor information

Proizvodi & Usluge prodavateljaPronađeni proizvodi: 2

Popust 9%
+
175,00 kn 160,00 kn (200,00 kn sa PDV-om)
Ukusna hladna krema s okusom kave. Cijena je za pakiranje u prahu od 1 kg, dostatan za 30tak mjerica. Jednom kada se smjesa zamiješta može stajati maksimalno 4 dana u aparatu, nakon toga se mora aparat očistiti i ponovo zamiješati smjesa Cremosita.
+
4.200,00 kn (5.250,00 kn sa PDV-om)
Cremosito aparat za hladnu kavu sa jednim spremnikom
Proizvođač
Serviseri i dobavljači iz grada