Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

Potraži distributere / servisere
Duga Global d.o.o.
DUGA GLOBAL je tvrtka sa višegodišnjim iskustvom specijalizirana za proizvodnju svih vrsta promotivnih vrećica. Naši koncepti pakiranja i nošenja proizvoda evoluirali su tijekom godina, no cilj i svrha našega postojanja ostali su i danas isti – zadovoljenje potreba kupaca. Uspješno osvajanje hrvatskog tržišta i praćenje trendova na svjetskome tržištu rezultiralo je našim rastom i povećanjem proizvodnih kapaciteta uz zadržavanje fleksibilnosti proizvodnje kao osnovne filozofije našega poslovanja. Fleksibilnost kojom danas raspolažemo omogućuje nam da proizvodimo proizvode u jako malim serijama no i one u milijunskim nakladama za velike kompanije.
EUROTIM d.o.o.
Tvrtka Eurotim d.o.o. bavi se prodajom jednokratnih artikala za ugostiteljstvo. U našoj ponudi možete naći više od 1000 raznih artikala s kojima pokrivamo sve potrebe ugostiteljske djelatnosti.
Kemp d.o.o.
Tvrtka Kemp d.o.o. osnovana je 1992. godine. U samim počecima svog djelovanja bavila se prometom žitarica, stočne hrane i papirnatom ambalažom, no 1997. godine krećemo se baviti proizvodnjom jaja. Danas smo na kapacitetu od 18.000 jaja dnevno. Bavimo se kaveznim uzgojem kokoši. Cijela naša proizvodnja usklađena je HACCAP sustavom, a ulaskom u Europsku Uniju smo se prilagodili i EU standardima. Jamčimo dnevno svježa jaja po pristupačnim cijenama.
S.B.Dalmatino d.o.o.
S.B.Dalmatino d.o.o. je distributer BRAS aparata za točeni sladoled, aparata za ledenu kavu i kreme, aparata za slushy-e, te aparata za kavu. Također imamo široku paletu korneta za sladoled. Uz klasične vafel kornete imamo i rolane kornete te dekoracije za sladoled. Uz to imamo i gotove koktele Shatler's. Uz deset najpopularnijih i najpoznatijih koktela imamo i pet bezalkoholnih koktela te Shatler's likere i pribor. Iz ponude još izdvajamo San Bernardo vodu te kompletan potrošni materijal za ugostiteljstvo od plastičnih slamki, jednokratnih čaša, tanjura...
Vadeco d.o.o.
Vadeco d.o.o. je tvrtka iz Zagreba koja se bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda za profesionalnu dezinfekciju. Osnovana je na iskustvu i opsežnim znanstvenim spoznajama spojenim s brigom za zdravlje ljudi i higijenske uvjete u kojima živimo. Kombiniramo znanost, razumijevanje i kreativnost stručnjaka sa svojim multidisciplinarnim znanjem i iskustvom u razvoju novih generacija dezinficijensa, kozmetike i dodataka hrani. Naš asortiman proizvoda sastoji se od dermatološki odobrenih proizvoda za zdravlje i osobnu higijenu, novih tehnoloških i ekološki prihvatljivih sredstava za čišćenje te dodataka koji pružaju zdravlje i higijenu za pčele. Promatrajući razvoj i proizvodnju svojih proizvoda, koristimo najnoviju tehnologiju i procese s održivim pristupom. Dokazali smo svakom svojem klijentu kako takvim strategijama razvoja i stručnosti zaposlenika razvijamo samo najbolje.
Žitopek d.o.o.
Tvrtka Žito Pek j.d.o.o. predstavlja svoj ključni proizvod po čemu su i postali prepoznatljivi "kruh ispod peke" koji se peče na vatri na potpuno prirodan i tradicionalan način. Svih ovih godina nastojimo prenijeti našu kvalitetu u mnoge domove, tržne centre i naravno ugostiteljske objekte. Dokaz našeg rasta su zadovoljni klijenti. Isporuku vršimo na bazi dnevno sviježe proizvodenih proizvoda u gradu Zagrebu. Uvjereni smo da jednom kada probate naše proizvode ćete ostati zauvijek naši korisnici.