Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

Potraži distributere / servisere
Askus d.o.o.
Ovlašteni distributer VITO oil filters proizvoda za Hrvatsku
Duga Global d.o.o.
DUGA GLOBAL je tvrtka sa višegodišnjim iskustvom specijalizirana za proizvodnju svih vrsta promotivnih vrećica. Naši koncepti pakiranja i nošenja proizvoda evoluirali su tijekom godina, no cilj i svrha našega postojanja ostali su i danas isti – zadovoljenje potreba kupaca. Uspješno osvajanje hrvatskog tržišta i praćenje trendova na svjetskome tržištu rezultiralo je našim rastom i povećanjem proizvodnih kapaciteta uz zadržavanje fleksibilnosti proizvodnje kao osnovne filozofije našega poslovanja. Fleksibilnost kojom danas raspolažemo omogućuje nam da proizvodimo proizvode u jako malim serijama no i one u milijunskim nakladama za velike kompanije.
Kemp d.o.o.
Tvrtka Kemp d.o.o. osnovana je 1992. godine. U samim počecima svog djelovanja bavila se prometom žitarica, stočne hrane i papirnatom ambalažom, no 1997. godine krećemo se baviti proizvodnjom jaja. Danas smo na kapacitetu od 18.000 jaja dnevno. Bavimo se kaveznim uzgojem kokoši. Cijela naša proizvodnja usklađena je HACCAP sustavom, a ulaskom u Europsku Uniju smo se prilagodili i EU standardima. Jamčimo dnevno svježa jaja po pristupačnim cijenama.
S.B.Dalmatino d.o.o.
S.B.Dalmatino d.o.o. je distributer BRAS aparata za točeni sladoled, aparata za ledenu kavu i kreme, aparata za slushy-e, te aparata za kavu. Također imamo široku paletu korneta za sladoled. Uz klasične vafel kornete imamo i rolane kornete te dekoracije za sladoled. Uz to imamo i gotove koktele Shatler's. Uz deset najpopularnijih i najpoznatijih koktela imamo i pet bezalkoholnih koktela te Shatler's likere i pribor. Iz ponude još izdvajamo San Bernardo vodu te kompletan potrošni materijal za ugostiteljstvo od plastičnih slamki, jednokratnih čaša, tanjura...
Vadeco d.o.o.
Vadeco d.o.o. je tvrtka iz Zagreba koja se bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda za profesionalnu dezinfekciju. Osnovana je na iskustvu i opsežnim znanstvenim spoznajama spojenim s brigom za zdravlje ljudi i higijenske uvjete u kojima živimo. Kombiniramo znanost, razumijevanje i kreativnost stručnjaka sa svojim multidisciplinarnim znanjem i iskustvom u razvoju novih generacija dezinficijensa, kozmetike i dodataka hrani. Naš asortiman proizvoda sastoji se od dermatološki odobrenih proizvoda za zdravlje i osobnu higijenu, novih tehnoloških i ekološki prihvatljivih sredstava za čišćenje te dodataka koji pružaju zdravlje i higijenu za pčele. Promatrajući razvoj i proizvodnju svojih proizvoda, koristimo najnoviju tehnologiju i procese s održivim pristupom. Dokazali smo svakom svojem klijentu kako takvim strategijama razvoja i stručnosti zaposlenika razvijamo samo najbolje.
Žitopek d.o.o.
Tvrtka Žito Pek j.d.o.o. predstavlja svoj ključni proizvod po čemu su i postali prepoznatljivi "kruh ispod peke" koji se peče na vatri na potpuno prirodan i tradicionalan način. Svih ovih godina nastojimo prenijeti našu kvalitetu u mnoge domove, tržne centre i naravno ugostiteljske objekte. Dokaz našeg rasta su zadovoljni klijenti. Isporuku vršimo na bazi dnevno sviježe proizvodenih proizvoda u gradu Zagrebu. Uvjereni smo da jednom kada probate naše proizvode ćete ostati zauvijek naši korisnici.