Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

Friedrichs Dry Gin 0,7l

Na zalihi
168,64 kn
(210,80 kn sa PDV-om)
10 dana
+
VrstaGin Pakiranje0,7L staklena boca
sharePodijeli
S.B.Dalmatino d.o.o. je distributer BRAS aparata za točeni sladoled, aparata za ledenu ...
+385 95 3693223
Direktan kontakt
Evo zašto kupiti kod nas
  • — 12 mjesečno jamstva
  • — Jamčimo najbolje cijene
  • — Pružamo profesionalnu podršku
Opcije plaćanja
Vrijeme i cijena dostave:
Opis

Friedrichsovi proizvodi temelje se na dugogodišnjem iskustvu i umijeću destilerije Steinhäger. Ova destilerija ima najveću kompetentnost u destilaciji alkoholnih pića od borovice i najdužu tradiciju u cijeloj Njemačkoj. U Steinhagenu se borovica destilira preko čistog bakra od 1766. godine.

Dobro odabrane bobice borovice pune se u drobilicu. Zatim se maceriraju u posudama za vrenje (pomiješane s kvascem i vodom) i fermentiraju nekoliko dana. Dobivena kaša od bobica borovice zatim se destilira preko bakra, što rezultira najčišćim alkoholom od borovice.

Odabrane biljke za Friedrichs Dry Gin, uključujući ekstrakte kore curaçaoa, listova cvijeta naranče, korijandera, sjemenki anđelike i ružmarina, miješaju se i pažljivo maceriraju (pripremljeni s alkoholom i vodom).

Gin stvoren od destilirane kaše borovica destilira se zajedno s biljnim maceratom i alkoholom preko jedinstvene tradicionalne opreme, posebnog bakra, a zatim se reducira na snagu za piće. To usklađuje notu borovice s ostalim botaničkim biljem. Destilacija preko čistog bakra daje blagost okusa.

Značajke
Vrsta:
Gin

Logistički podaci o proizvodu

Pakiranje:
0,7L staklena boca
Ocjene korisnika

Nema postova

Novi komentar
Pogledajte također ...