Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

Uskoro izlazi mobilna aplikacija HoReCa Point - Android & iOS

04.03.2020
Alan Slapar
HoReCa Point Mobilna Aplikacija
Zašto smo se uopće odlučili za kreiranje mobilne aplikacije HoReCa Point?
 
Sredinom travnja izlazi mobilna aplikacija za Android i iOS sustave koja bi trebala dodatno olakšati nabavku proizvoda. Razlog? Vrlo jednostavan. Dakle htjeli smo dodatno olakšati nabavku onih svakodnevnih namirnica i opreme, kao i olakšati usporedbu cijena za one proizvode koji imaju više distributera.
 
Logiranje kupaca je time još više pojednostavljeno kao što je i geolociranje korisnika još efikasnije, pa samim time će ponude biti i preciznije i konkretnije obzorm da je u HoReCa Point integriran kompletan logistički i dostavni sustav.
 
Kuhari će na kraju svoje smjene vrlo jednostavno putem mobilne aplikacije moći naručiti sve ono što im nedostaje, ali ne samo namirnice, neke dobre tjestenine, kvalitetno meso ili ribu, već i neki nož ili kuhaču koja mu se oštetila. Tave, lonci i svi mogući aparati i njihovi rezervni dijelovi, biti će tako nadohvat ruke po najpovoljnijim cijenama.
 
Također važno je istaknuti da smo ovime postigli i mogućnost aktivacije notifikacija, što je korisno za kupce jer će dobivati informacije o statusima narudžbi u realnom vremenu i time biti informirani o dolasku njihove narudžbe.
 
Ostanite s nama ili nas pratite na našem Facebook ili Instagram profilu i saznajte pravovremeno kad ćete moći skinuti aplikaciju HoReCa Point
 
 
 

Komentari

Nema postova

Novi komentar