Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

Casada® - Aura - masažna fotelja

Na zalihi
52.400,00 kn
43.900,00 kn
(Uključujući porez) Uštedjeli ste: 8.500,00 kn (16%)
10 dana
+
Masažna fotelja Aura je funkcijama najnaprednija i najusavršenija fotelja koju je Casada ikada razvila.
Tvrka Casada International GmbH, je etablirani distributer i proizvođač ...
+385 1 2108833
Direktan kontakt
Evo zašto kupiti kod nas
  • — 12 mjesečno jamstvo
  • — Mogućnost povrata i zamjene
  • — Imamo sve moguće opcije plaćanja
  • — Jamčimo najbolje cijene
  • — Pružamo profesionalnu podršku
Opcije plaćanja
Vrijeme i cijena dostave:

Opis

4D ROLLER SUSTAV koji je razvijen od strane proizvođača Casada GmbH, kombinira okomito i vodoravno gibanje masažnih glava, te poseban kut nagiba cijelog masažnog mehanizma u odnosu na tijelo osobe koja se masira. Uz revolucionarnu 4D masažu, masažna fotelja AURA tu su i sve ostale značajke od prije poznate u najluksuznijim modelima masažnih fotelja.

Funkcija 4D se može podešavati u 8 različitih stupnjeva nagnutosti masažnog mehanizma u odnosu na tijelo osobe koja se masira.

Posebnost ove masažne fotelje je i revolucionarni sistem grijanja, ima grijače s plemenitim mineralom – žadom, ugrađene u same masažne glave, koje putuju uzduž kralježnice i bedara osobe koja se masira u fotelji.

Masažna stolica AURA ima poseban KI sustav skeniranja, odnosno „mapiranja” tijela, koji stvara svojevrsnu “kartu” vašeg tijela kako bi se kasnije, za vrijeme masaže to primjenilo na učinak masaže. Mjerenje ili mapiranje je raspoređeno po cijelim leđima s mogućnošću podešavanja do najsitnijih detalja. Ista tehnologija detaljnog skeniranja može se naći u jedinici za masažu stopala.

Aura LCD daljinski upravljač i audio sustav
Prilagođena modernom vremenu masažna fotelja AURA ima vrhunske digitalne funkcije koje korisnicima maksimalno olakšavaju korištenje.
Opremljena je tankim i jednostavnim LCD daljinskim upravljačem, USB priključkom za punjenje mobilnih telefona ili tableta, a tu su i BLUETOOTH-ENABLED HD ZVUČNICI visoke hi-fi kvalitete integrirani u naslonu za glavu koji se mogu upotpuniti s tehnologijom Braintronics® – sa svim ovim značajkama, masažna fotelja AURA jedna je od najluksuznijih iz obitelji CASADA masažnih fotelja.

Napetosti su stvar prošlosti – revolucionarna tehnologija zračnih jastuka
Zračni jastuci u donjem dijelu leđa osiguravaju nježno stiskanje (zračnu drenažu) područja zdjelice, kao i svih ostalih tjelesnih zona – od nožnih prstiju, preko rotirajućih zračnih balona u potkoljenicama (posebna novost samo iz Casade!), preko, bedara, zapešća i podlaktica do ramena i vrata. Učinkovito suzbija napetosti.
U stopalima je ugrađena detaljna refleksna masaža, kao i funkcija rasteznanja skočnih zglobova.

Ionizator zraka
Ovaj model masažne fotelje, osim brojnih naprednih funkcija, ističe se time da ima ugrađen ionizator zraka.
Djelovanje negativno ioniziranih čestica na zaustavljanje širenja virusa je posebno značajno kada nastupa period godine u kojemu sve više vremena provodimo u zatvorenim prostorijama, sa suhim ustajalim zrakom. U tim uvjetima ionizacija prostorije negativnim ionima će onemogućiti širenje patogena kako kapljično tako, još važnije i aerosolom. Na taj način, ujedno će naše sluznice ojačavati prirodni mehanizam obrane od virusa i bakterija.

braintronics® u programu Aura
Ljudski mozak je složen organ koji se sastoji od milijuna malih živčanih stanica, nazvanih neuroni. Svaka stanica stalno proizvodi sićušne električne impulse. Svaka misao, svaki zvuk i svaki dojam, sve se prenosi i komunicira tim malim električnim impulsima.
Električna energija je, tako reći, mozak. Zbroj tih impulsa može se otkriti i dijagramirati, npr. pomoću EEG-a. Kada to predstavimo pomoću grafikona, ova električna aktivnost formira valovit uzorak, poznat kao moždani valovi.
Pomoću braintronics®-a, kombinira se zvučna stimulacija s elementima meditacije s umirujućom masažom, i posebna 4 odmaka u frekvenciji odaslanih valova, koji su integrirani u zvučni signal koji čujemo – to je onaj dio terapije koji ne čujemo,a li on efektivno djeluje.
Bez obzira želite li održivo povećati koncentraciju ili se samo opustiti i balansirati tijelo i um – sve je moguće s kombinacijom terapijskog učinka braintronics® i probranih masažnih tehnika vrhunske tehnologije ugrađene u modelu Aura.

Aura kombinira tehnologiju braintronics® s novim dizajnom i potpuno novim načinom opuštanja.

Značajke

Brand:
Casada
Boja:
Siva
Materijal:
  • Eko koža
Dimenzije uspravno:
155 x 81 x 122 cm
Dimenzije polegnuto:
202 x 81 x 102 cm
Težina:
111 kg
Napajanje:
220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga:
250W
Garancija:
2 godine
Pogledajte također ...