Upozorenje Connect Marketplace koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE

Duga Global d.o.o.
Duga Global d.o.o.
DUGA GLOBAL je tvrtka sa višegodišnjim iskustvom specijalizirana za proizvodnju svih vrsta promotivnih vrećica. Naši koncepti pakiranja i nošenja proizvoda evoluirali su tijekom godina, no cilj i svrha našega postojanja ostali su i danas isti – zadovoljenje potreba kupaca.
Uspješno osvajanje hrvatskog tržišta i praćenje trendova na svjetskome tržištu rezultiralo je našim rastom i povećanjem proizvodnih kapaciteta uz zadržavanje fleksibilnosti proizvodnje kao osnovne filozofije našega poslovanja.
Fleksibilnost kojom danas raspolažemo omogućuje nam da proizvodimo proizvode u jako malim serijama no i one u milijunskim nakladama za velike kompanije.
Dodatni  
Vendor information

Proizvodi & Usluge prodavateljaPronađeni proizvodi: 2

 
0,68 kn (0,85 kn sa PDV-om)
Papirnate natron vrećice s ravnom ručkom su vrlo popularan izbor ekološke ambalaže za trgovine, butike, gift...
Pretraži u blizini